GOD JUL !!



Julfix

Nu blir det julfix. Vi kanske hörs sedan :) ♥

(bilderna kommer nog idag också)

TÄVLING!!

http://tornebacken.blogg.se/2011/november/vinn-en-valfri-produkt-fran-jw-eller-kl.html#comment
                         A 
Länken där uppe I

Bilder imorgon istället kameran har lagt av :(



Stallet..

Har precis varit i stallet. Jag red i ridhuset idag men skritta av ute. Men under själva passet gick det fin fint. Jag gjorde en liten övning med lite bommar lite upphöjda bommar och så.

Laddar upp bilder från dagen senare, måste sticka nu. :)


LOVE// Annie ♥

Godmorgon godmorgon!

Ja nu sitter jag här på morgon kvisten inne i mitt rum i all ensamhet... Nä jag skoja men att jag sitter på mitt rum är sant, jag får inte gå ut just nu heller för pappa håller på att slå in paket till mig ;)

Idag händer inte jättemycket men alltid något jag ska till stallet någon gång under dagen idag. Jg tror jag rider ut faktiskt. Sen ska jag och mamma till torp och handla de sista julklapparna :).

Måste också TACKA ER för alla fina kommentarer blir jätteglad! ♥
Det var någon som frågade om länk byte också svaret blir självklart ja men frågan är bara hur man gör ;) Jag kan ju vanlig liten länk under länkarna på sidan men inte med bild och sådant :)





Detta är en ponny jag hade på ett ridläger en gång. Jag tycker bilden är så fin så den fick det bli idag ;)



Puss och kram// Annie ♥



Veckans Blogg!

jag är med och tävlar om veckans blogg hoss matildamilding.blogg.se!




LYCKLIG!!!

..För två saker den första det gick skit bra idag när jag red. Och den andra är att besöksrekord idag långt fler läsare över det vanliga skit roligt!!! Hoppas bara alla fortsätter att läsa bara :D Sen hade jag 6 nya kommentarer att godkänna idag också KUL är bara förnamnet! ♥


Jag fick också en fråga i en utav kommentarerna och den svarar jag på nu:

Frågan: Kan du inte lägga upp bilder på din nya ponny?

Svaret: Jag har tyvärr inga bilder men såfort jag har det kommer det upp här snabbare än vinden ;)  Jag har därremot filmer på you tube så sök på "Jordgubbsgodis" så kommer det upp två filmer när jag provred henne :) ♥


 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rCHiM-GLaPA

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=G7e89vAc1TE

Här är länkar istället lite änklare :)


  Får bli en bild på Coctail ♥



LOVE// En lycklig Annie ♥ :D

Massa saker och jullov ;)

Nu sak jag se på julkalendern, asså jag vet att jag är liite för gammal för att vara så insatt i julkalendern som jag är men den är as bra verkligen!! ;) Har ni inte sätt den så har ni missat mycket. Nej men lova mig att ni ser på den de sista dagearna nu då? :)

Efter julkalendern ska jag till stallet. Jag tror faktiskt jag ska rida barbacka idag för det var längesedan.  En gräj jag har glömt att berätta som ni kanske undrar över, jag rider rätt så lungt nu för hon har lite vintervila just nu.


Jag och Coctail är så glada för allt börjar verkligen släppa nu och jag känner att hon litar på mig mer och mer. Och det är verkligen super kul!! ♥



Så dagen fråga (or) blir ser ni på julkalendern? och hur gör ni med era hästar på vintern, får det lite ledigt eller hu gör ni?


LOVE// Annie ♥


Godis & Coctail

Idag så åkte jag och mamma först till hamburgsund för att köpa lite godis och dricka som jag ska ha med mig imorgon när vi ska ha lite jul mys i skolan :)



Sen så åkte vi till Coctail och mockade å ja allt sådant. Sedan så släppte vi henne i ridhuset oh jädrar vad hon sprang alltså! :D Mamma ställde fram en grind som var typ 65 cm hög bara, 2 gånger hoppade hon det och sista språnget fick hon till as bra verkligen! :) ♥





LOVE// Annie ♥

Ridning

Har precis varit och ridit Coctail. Det gick jättebra, mitt mål var att få henne lugn i galloppen och det lyckades jag med :) Så jag är nöjd.

LOVE// Annie ♥

En rolig och en tråkig nyhet... ♥

Vi börjar med den tråkiga då och det är att min älskade finaste Vilja är död :'( Hon var min första katt och jag saknar henne jättemycket!! Hon har varit borta några dagar och det brukar hon inte vara. Hon hade också lite ont i sin ena tass men jag vet inte om det har på verkat att hon inte hann över vägen för pappa var ute och letade idag och då såg han henne på väg kanten :(



R.I.P !! Lilla lilla Vilja Krok :'(


Men nu till det roliga då och det är att när jag har fått hem min c-ponny så ska jag ju ta massa bilder och då ska en tjej som heter Amanda göra en design till bloggen det kommer bli så kul! Amanda har också min d-ponny på foder :) och hon bloggar på mmandieh.blogg.se kolla in den! :)


LOVE// Annie ♥

Liseberg!

Igår så var jag och lite släkt på liseberg och åt julbord och så. I dag har jag ridit och det jick väl bra. Hon hade en sko lös så jag kunde inte mer än trava. När jag hade ridit lite släppte vi henne så fick hon spring om hon ville och det ville hon. Vi satte även upp ett hinder också och hon hoppade så gladeligen själv, så det var roligt! :)



LOVE// Annie ♥

GODMORGON!

Hoppas ni har sovit gott för det har jag :) ♥    Snart ska vi ätefrukost och sedan ska vi gå ner till torget.

Vad tyckte ni om inlägget nu då? :)




LOVE// Annie ♥

Saga!

Nu ska jag åka till Saga så, ja uppdateringen ska jag försöka göra men kanske inte mer en ett inlägg per dag då. På lördag ska jag till Lidseberg och gå på julbord också ska bli jättekul :).

 Saga och hennes fina ponny Debbie! ♥


LOVE// En glad Annie ♥

Porslins hästar

Nu blir det ett långt inlägg :) Det ska handla om hur man behandlar sin häst och många gör det på olika sätt.


Att behandla sin häst väl är väldigt viktigt för mig. Jag vill tillexempel inte att hon ska gå i snöstorm utan ländtäcke,hoppa mer än två gånger i veckan (förutom på meeting då) osv. Detta är rättså självklart för MIG, men det finns säkert andra som tycker detta är jättekonstigt inte vet jag. Men det jag menar med porslins häst är att man tillexempel känner sig tvingad till att bandagera hästen varje kväll när hästen liksom är kärn frisk. Vissa hästar kanske behöver det pågrund av gallor eller liknande men dem flesta som har det tror jag inte behöver det alls. Jag tror att del vis så är det bara ett påhitt från människans sida. Det är ju också främst tävlings hästar som har det, och jag mena jag vet flera hästar och ponnyer som inte har bandage varje natt och ändå hoppar sm och baltic och allt sånt. Men nog om det. Lite av det jag menar är att man inte behöver behandla sina hästar som porslins hästar. För förr i tiden då var det minsann inte "Åh jag måste skritta fram i 15 minuter annars så slits bena så eller hon/han blir så stel!". Nej utan det var upp på hästen och i princip bar det i väg direkt! (inte i alla fall men åfta).



Sen så har jag en fråga till er som jag inte vet svaret på själv :) Sliter det på hästarnas ben när man travar galloperar på asfallt? Själv är jag lite nojjig över det men jag vet inte om det är lika slitsamt som jag tror :)

  (jag vet att back on track inte riktigt har samma funktion som benlindor men ändå)



Sen är dettta min åsikt också och jag säger inte att det är fel jag bara ifrågasätter hu viktigt det är igentligen.
jättelångt blev det ju inte men jag hoppas ni blir nöjda. Jag kan ju ta och skriva ett nytt snart :).

Kom ihåg att jag blir superglad om ni kommenterar era åsikter om detta inlägget. Var det läsvärt eller var det bara massa gojja ;).



LOVE// ANNIE ♥






Julkalender!

Nu om 10 minuter ska jag se på julkalendern. Jag tycker faktiskt den är riktigt bra i år ;).

Jag vet nu!

Nu vet jag vad det långa inlägget ska handla om börjar skriva imorgon eftermiddag :)

Pynta..

Nu blir det att julpynta med mamma :). Ska ta fram lite tomtar och så.

Men ni får ha det så bra :) ♥.




LOVE// Annie ♥

NEDRÄKNING TILL JUL!

 10 DAGAR KVAR NU!!

                                                   

Lucia

Nu ska jag snart iväg och gå lucia tåg. Ska bli kul vi ska gå med 7,8 och 9:orna också. Så det blir inget stall för mig idag tyvärr :( . Men jaja jag kan ju ändå inte rida mer än att skritta heller för hon har en sko som är lös och hoven har blivit lite savd och så av de. Så vi ska ringa hovslagare idag :).


Imorgon ska vi ha en jättestor Soaré på skolan och det ska bli jättekul faktiskt. Våran klass ska gå lucia tåg också ska jag och 6 andra sjunga en rock låt till en pjäs! ;)

Men vad tycker ni för åsikts inlägg nudå är så svårt att komma på själv, haha ;) <3



Särskilt tack till Frida, man blir så glad och inspererad av sånna kommentarer ♥


LOVE// Annie :)


Ny hage

Guud vad skönt!! Nu har Coctail och hennes hagkompis fått en ny hage med ingen lera alls nästan! Har varit lera upp till armhålorna på hästarna nästan alltså, så a nu är det fixat jätteskönt verkligen. Var helt lerfri när hon kom in idag bara lite på hovarna men vad kan man begära?! :)   oj detta blev lite flummit ;)




P.S ni får ta och komma med förslag till åsikts inlägget också!! <3


LOVE// Annie ♥

LÄSAR FRÅGA!!

HUR HITTADE NI HIT TILL MIN BLOGG??? ♥

LOVE// Annie

FÖRLÅT :(

Förlåt för dålig uppdatering men har verkligen inte hunnit :(. I går så var jag på en clear round med en annan b-ponny som jag rider och tävlar lite. Han heter Felix. Det gick jättebra hoppade bara 60 och 70 och det var debut i 70 för han med mig så jag är jättenöjd!! Nollade båda klasserna :) ♥

Men i gengälld för min dåliga uppdatering tänkte jag att jag skulle ta och skriva ett åsikts inlägg här men då måste ni nog ta och komma med förslag. Och snälla gör det nu för det blev ju inga frågor på frågestunden :( <3
Börjar skriva så fort som möjligt när jag har fått förslag på vad jag ska skriva. ♥




LOVE// Annie ♥♥♥


MAT

ska äta nu kanske hörs mer sedan:) <3

LOVE// Annie♥

Nu..

Nu kommer dem snart så ska ta och städa lite granna:)

Ridningen idag gick jättebra förutom att hon är så jädra pigg så hon bara drar iväg hela tiden haha lilla gumsan! ;) <3

ungäfer såhär hehe;)

LOVE// Annie ♥


tjenare!

Hem kommen från skolan och ska snart äta sen stallet och sen kommer en hel drös kompisar hit hela 9 stycken kommer bli kallabalik nej men det ska bli kul! <3

jag tänkte så hära att jag har inte jättestora blogg ideér just nu så vi kör en frågestund som slutar på söndag klockan 17:00!! Fråga så mycket ni kan bara! ♥

bild från Grekland!! längtar tillbaka :)


LOVE// Annie ♥

Stallet nästa..

Coccan väntar och även en till ponny som jag ska rida! kul kul :) Men berättar mer om dagen i kväll eller imorgon. ♥



LOVE// Annie ♥

Blir så otroligt glad!!

Blir så otroligt glad när ni kommenterar och idag var statistiken hög i jämfört med vad den brukar vara också skit kul ju!! Love ya!! ♥ 3 kommentarer ockå kan det bli bättre?! ♥♥♥♥ :D

LOVE// Annie :)

TÄVLING!

Jag är med och tävlar om ett skit snyggt schabrak på ztreliin http://ztreliin.blogg.se/category/tavling.html



LOVE// Annie ♥

Alldeles starx torp!

Japp nu blir det snart torp ska bara och mocka och så för henne,snuttan! ♥


Jag och Lucky♥ (min andra ponny fast han är ute på foder)


LOVE// Annie :)

Det blev stallet :)

Japp det blev stallet idag och torp imorgon!

Ridningen idag gick väl hyfsat. Men när jag hade ridit ett tag så kom en dressyrtränare för hon skulle hit med sin häst. Jag frågade efter några tips och fick ett jättebra eller ja det var ju en övning men super var den. Den bygger på att hon inte ska få skuta ut sin högerbog, alltså så ska hon går rakt HELA tiden en tid nu i början.

 bild från en tävling i höstas :)


LOVE// Annie ♥

Stallet eller Torp..

Ja Vet inte riktigt om det blir torp eller stallet behöver verkligen handla julklappar och cocci har ju gått typ i en vecka nu men ridning skadar ju aldrig heller så, avet inte haha ;)

Men jag berättar sedan vilket det blev och hur det gick. Kom på att jah behöver ett par nya byxor också och vet vilka det är jaja det blir bra vilket som ;) ibland blir jag trött på mig själv ;)

haha bjuder <3

LOVE// Annie ♥

Nu... SKOLA

Japp nu blir det skola! ♥


visad bild jag vet men går inte att ladda upp nya! :)



LOVE// Annie <3

Ridning

Ja vad ska man säga om dagens pass? haha ;) Ja mycket till dressyr blev det inte eller jo i början var det ju en del men sen så nää ;)

Men jag vet vad som blev fel ställde fram en cavalettie på typ 30 cm. Hon tyckte det var kul blev stark hade ingen nosgrimma orka inte bråka ja så blev det :) Men hon gick riktigt fint i början faktiskt fick till några fina skänkelvikningar där! Så NÖJD är jag allt.


Gick inte att få upp någon bild :(




LOVE// Annie ♥

Dröm outfit!

Den här outfiten hade man ju gärna tagit emot;) Nej men ridbyxorna och koftan ska i alla fall bli mina kanske även benskydden :) ♥




LOVE// Annie ♥

Min dag idag...

Hej!

Idag har jag varit i skolan och ja det gick väl bra det med, haha! ;)

När mamma har kommit hem (runt 5) så ska vi till stallet och till min älskade Coctail ♥
Nu blir det att kolla på lite bloggar och sedan läxa, ska fösöka hinna med och äta också ;)

Idag så blir det ett rejält dressyr pass för coccan tror jag faktiskt det var länge sedan jag red igenom henne helt. Även fast inte dressyr är min favorit gren så är det ändå kul att göra det med henne för hon är oftast positiv till ALLT! :)

Å nu känner jag hur kul det är att blogga har verkligen saknat detta :D ♥




LOVE// Annie ♥

Hejsan Svejsan!

Hej!
Jag heter Annie och blir 12 i januari. Jag har just nu en b-ponny på foder men vi ska lämna tillbaks henne på grund utav att vi har köp en c-ponny till mig! yey!!! <3 Jag har tävlat lite i hoppning och typ 2 dressyr tävlingar också men det kommer bara bli mer och mer nu med en ny ponny.

Jag har också tänkt om det finns något intresse av att jag skriver lite fakta om mig och min nuvarande underbara ponny Coctail? :)

Så är ni som kikar in här fortsätt gör det för all del! Jag kommer ha en del bloggtävlingar både om saker och länkningar :)

Och som många andra bloggare tackar man ju inte nej till lite kommentarer heller !<3

Ha det så bra så hörs vi imorgon eller ikväll igen :)


Coctail ♥

LOVE// Annie ♥




Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0